top of page

IN DEN HOF!

Het kleinste theater in Herzele

Beleef theater, comedy en muziek zoals je het zelden doet. Klein, intiem en in de schaduw van een prachtige spar.

Met een capaciteit van max. 50 personen, trots het kleinste theater in Herzele. 

Erhan Dimicri,
Joost Van Hyfte,
Han Solo*

De Comedy Gypsies

Een avondvullend lachprogramma in open lucht, 

gebracht door 3 doorwinterde gypsies.


Twee zomers lang doorkruiste Han solo met zijn mobilhome Vlaanderen. Life on the road voelde wat eenzaam aan en deze zomer wordt Han solo vergezeld door 2 andere topcomedians!

 

Verwacht je aan anderhalf uur comedy met

Erhan Demirci, Joost Van Hyfte en Han solo.

*uitzonderlijk max. 150 pers.

UITVERKOCHT
Affichebeeld.png
272888479_3058809847780201_5993502189243146282_n.jpg

Gery La Boule

WIE ES DA ?
Géry La Boule es van Brussel. Van Molenbeek in faate. Aa es giene professioneile kommik, want ei werkt ni. Ei doe zaan goestink. Want ei werkt ni. Ei eit taat. Want ei werkt ni. Ei paast noo. Want ei werkt ni… Gelukkiglaak zaan mopkes wel!


2016: Gorik De Bolle doe zaan ieste vaaf minute stand-up komedie. Va giel za leive. En van den ieste ki veu de jury van de “Radio 2 Humorklas”. Den amateur Brusselois fait impression want ei es geselectioneit en zit baa de leste neige. Ei kraagt pertang complementen en encouragements van de jury mo moet in de kaarfinal toch zaan skup afkooise. Ei es gedeceptioneit mo decideit van voesj te doen. Zaa de gruute Raymond Goethals maskien ni: “Ni zievere, speile!”?

 

D’ailleurs, de gruutste encouragement eit ‘em gekreige van de publik: eule lach en applaudissement.

UITVERKOCHT

Vos, Wezel en Fred

Vos, Wezel & Fred

- een trio uit West-Vlaanderen -

heeft een nieuw programma klaar.


‘Kolders’ is de titel. Het is een hommage aan de kleinkunst geworden. Een liedjesverhaal doorspekt met parabels, mythes en anekdotes over het genre, de vele liederen en de makers van de vele liederen. Neem daarbij nog het eigen werk van Vos, Wezel & Fred (en de talloze betekenissen van het woord ‘Kolder’) en je krijgt een gevarieerd werkstuk, waarin zowel de smakelijke lach als de goedmoedige traan een prominente plek krijgen. Heel geschikt voor mensen die zich graag laten verrassen en tegelijk ook houden van een beetje diepgang.

Vos, Wezel & Fred zijn:
Filip Haeyaert: zang en gitaar
Ghislain Debyser: piano, accordeon en zang
Johan Lemenu: bas, gitaar en zang

 

vosenwezel.png
thumbnail_2017_GeertVandenbon-7_MR©PepijnDePaepe.jpg

Geert Vandenbon

Alleen wie slim is, die wint

 

Wielerliedjes en verrassende koersverhalen

 

Geert Vandenbon schrijft, vertelt en zingt over koers.

De Ronde van Vlaanderen is zijn dada.

 

Hij werkte ruim 20 jaar voor de Ronde en is medestichter van het Centrum RVV. Zijn passie is schrijven en zingen. Over koers. Hij werkte mee aan diverse wielerboeken en is auteur van de jaarlijkse succesvolle scheur-KoersKalender.

 

Als singer-songwriter-met-gitaar schreef hij zo’n dozijn wielerliedjes en staat hij op het podium met Michel Wuyts of José de Cauwer.

 

In april 2023 bracht hij de cd ‘Quincampoix’ uit. ‘Alleen wie slim is, die wint’ is een solo-voorstelling met wielerliedjes en verbluffende koersverhalen uit eigen hand.

Veerle Malschaert

Try out

 

Veerle Malschaert is overprikkeld.

Samen met haar publiek zoekt ze naar

het centrale ZEN-gevoel.

Het ultieme gevoel van innerlijke rust.  

 

Om het dan vakkundig te fileren en als proper opgepoetste spiegel terug te kaatsen naar een veel te snelle maatschappij. *zoef* Kijk daar! Een moraalridder! Wauw!

 

Ze plant in den hof de eerste zaadjes van haar 7de volwaardige soloshow. Een voorstelling ‘Over’. Over vanalles. Over hoe het leven je soms keihard met een baseballknuppel in het gezicht slaat en over het feit dat een label enkel thuis hoort op je kleding. Over de keuze om als grijze muis op te gaan in de massa of er trots in flamboyant rood uit te schieten. Veerle gaat op zoek naar de zin en de waanzin van regels, manische moraalridders en bemoeizieke bepamperaars. Ze is vooral gestopt met anderen te willen helpen en helpt vanaf nu vooral nog Veerle. Eigen hoofd eerst! En als dat goed zit volgt de rest van de wereld. Het is pas als je jezelf begint te helpen dat je de rest echt helpt.

 

Ruik ik daar al een nobelprijs voor de vrede? Het zou zomaar kunnen zijn, maar kom dat vooral zelf ontdekken. 

 

unnamed.jpg
2023-03-12 21_18_24-DEN HERTOG VAN ALKEN _ Borgloon - UiTinVlaanderen.png

Bert Cosemans

Den Hertog van Alken

Na het succes van de 2 opvoeringen van “Ik €n Robin Hood” brengt Bert Cosemans zijn tweede one man show Den Hertog Van Alken (pa’s porseleinen postuurke) naar Herzele.

"Den Hertog van Alken" combineert het tragikomische lot van een porseleinen familiestuk met een verhaal over de excessen van de filmindustrie in een tijd dat de vluchtelingencrisissen de wereld blijven beroeren. Dit speelse theaterstuk combineert fantasie en realiteit en daagt zachtjes onze prioriteiten uit.

Een deel van de opbrengst van deze voorstelling gaat naar savethechildren.org

Naamloos-4.png

Tickets: € 17

Zomerticket (6+1 gratis): € 102

bottom of page